Προετοιμασία τοκετού

Μάθετε πως ξεκινάει ο τοκετός, τα διάφορα στάδιά του, τρόπους χαλάρωσης και αναπνοές, για να εξελιχθεί όσο πιο ομαλά γίνεται για εσάς και το μωρό σας.

Θηλασμός

Προετοιμαστείτε για το μητρικό θηλασμό που αποτελεί την ιδανική τροφή για το βρέφος τους πρώτους 6 μήνες ζωής! Μάθετε τις διάφορες θέσεις, το σωστό πιάσιμο θηλής, και όλα τα υπόλοιπα που θα κάνουν το θηλασμό μια υπέροχη εμπειρία.

Φροντίδα νεογνού

Μάθετε να φροντίζετε σωστά το μωρό σας. Θα δείτε πως γίνεται η σωστή αλλαγή πάνας, το μπάνιο αλλά και το ντύσιμο ενός μωρού καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρει μια νέα μητέρα.

Υποστήριξη Μητρικού θηλασμού

Ο μητρικός θηλασμός χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Δεν είναι για όλες τις μαμάδες κάτι εύκολο, και, πολλές φορές, μια μικρή βοήθεια μπορεί να αλλάξει όλη την εμπειρία τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν, ακόμα και αν δεν έχουμε κάνει μαζί προετοιμασία θηλασμού.

Καισαρική Τομή

Ενημερωθείτε πλήρως για την καισαρική τομή και τι να περιμένετε από τη σημαντική αυτή επέμβαση, η οποία μπορεί να γίνει μια πραγματικά ενδωναμωτική εμπειρία για εσάς, με τη μέθοδο της «ήρεμης καισαρικής».

Hypnobirthing

Προετοιμαστείτε για τον τοκετό σας με τη μέθοδο KG Hypnobirthing. Θα σας δοθούν όχι μόνο πολλά εργαλεία χαλάρωσης που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλη την εγκυμοσύνη σας και στον τοκετό, αλλά θα ενημερωθείτε πλήρως για το κάθε είδος τοκετού, και, το σημαντικότερο, για τις επιλογές σας.